Loréal

Nu ni... Let's do this!


Kreativ

Hejhejehkfnflflfln.. Ligger i soffan, är arg på vädret för solen verkar inte vilja stanna kvar när jag går ut.. :) hehe. Lär inte bli såpass brun i år (Y) Nu ska jag börja tjata på pappa lite så han börjar med maten lär ta 2 timmar för honom att grilla ;) Sedan ska det smidas lite planer. Kanske blir uppdatering på det sen:) Pusssssssshejsvejsplejsmejs


25-26

Hellooo, Idag har det inte varit någon ide att blogga.. Har varit helt slut! Igår firade vi i alla fall pillo, och sen Evelina och fyller år idag:) Har varit med Jenni hela dagen och Evelina en stund, mamma hämtade mig senare:) och efter att jag kommit hem så har jag hoppat studs matta, ätit och kollat på galet mycke tv:) Jaja nur det navy cis:) Puuuus


Nu slaggar vi

Detta ser helt underbart ut. Och jag sover bäst med denna kvinna som äger denna säng. Och det är såklart Jenni Merikari. Love you darling. Puss och god natt!


If im wrong


Mat

Tjennatjenna Sitter här och chillar medans pappa lagar mat! Fan vad hungrig jag är! Senare kommer Jenni till mig också, blir lite mys:) Dåligt att solen inte är framme:( Men man ska inte klaga :) Ha en trevlig kvällskvist;)


Söndag

Hejsan svejsan! Vaknade ungefär för en halvtimme sen, och har inte dåligt samvete över att sova länge. Var fan på ks i nästan 5 timmar igår. KUUUUL!! Man blir rätt trött av det. Nu ska jag äta frukost, hare gött!


!!!

Nu ska jag åka och hämta mitt körkort!! Omg!! Nervös.. Vet inte varför men vafan;) De va bara det jag ville skriva;) hejdå


Låtit dig va

Haha lyssnar lite på Inez vilda fantasier ;) nakenhet lite sådär(Y) Skitsamma, vi ligger i sängen och ska kolla på någon film, har glömt vad den heter:) Det har i alla fall varit en bra dag idag, har hunnit med massa saker:) God natt och sov sött:)


Morgon?

Hejsan svejsan! Sitter i fåtöljen och försöker få lite fina bilder på hundarna med det verkar ju inte alls gå! Knäppa hundar. Jaja idag händer det inte så mycket har tänkt att gå ut och sola en liten stund. Sen ska jag vidare till Inez :) Får se vad som händer efter det, Pusss


19

Godkväll kärna barn! Ni ska egentligen sova nu.. En ack nej! Blir Inge Bolibompa imorgon för er.. Fy. Nej okej nu slutar vi... Pratar lite hederligt snack med Emir på Skype:) mycket trevligt! Blir väl att sova snart men först lite ärenden!;) Puss god natt!


Jag sa åt sig att låta bli

Hellooooo! Tog en liten sväng med min broder :) mycket trevligt! Nu ligger jag bara och snappar genom tv kanalerna och hoppas på att hitta något bra:) Tog även ett litet kvälls mål, mycket gooooott! Nu hittade jag bra kanal, Tjing pling;)


Onsdag

Tjennare! Åt precis middag, riktigt jävla gott! Älska lax<3 Förövrigt så har jag varit med Jenni idag, och sov här:) och vi har våra sjuka flippar och idéer som vanligt men bi ska inte gå in på det nu:) Men ah resten av kvällen ska spenderas framför tvn:) Hejdå!


Min kärlek.

Lämna mig aldrig.


Aldrig igen

Nu gör kg ett blogginlägg vet inget varför, men varför knte! Så vad hönder då? Jag chillar galet om man säger så!!


Hellyeah

Tjenna där! Väntar just nu på bussen påväg till centrum där jag ska möta Jesse och Jenni :) Ikväll ska vi chilla galet med tjejerna också:) Humöret är på top också så den som vågar förstöra = död. Aja hare gött så länge:)


Ja

Ojojoj vad dålig jag är på att blogga. Men har inte haft tid.. Har typ varit ute och kört gaaanska mycket. Men nu så börjar det lägga ;) haha. Det verkar vara väldigt fint väder idag förövrigt! Det tycker vi om mycket! Nu så måste jag göra någon slags typ frukost lunch:) Hepa


Uhlala

Hejsan svejsan! Har redan skrivit ut det överallt men va fan ändå körkort är inte något man tar varje dag ;) moahaha! Det har varit en fullspäckad dag idag och den är inte slut än, vet inte vad jag och Jenni ska göra:) Inez kommer förbi en sväng och äter middag med oss sen vet jag inte mer:) Men jaja mitt liv är ändå så jävla bra nu så bryr mig inte;) Hej då!


Idéer

Helloooo, Det har ju varit en riktigt fin dag idag! Underbart varmt också! Och på det har jag inte gjort något speciellt, solat och gått en liten vandring tur med hunden. Hehe. Alltid trevligt att ha en jävla skog bakom sitt hus(Y) Nu är det CM hejdå:D


!!!!!

Juste fan vad skönt att man kan blogga från blogg appen nu!!! Mitt liv blir så himla mycket enklare då;) hehe. Bara så ni vet liksom..


Godmorgon

God trög morgon! Fan vad seg man är nu för tiden när man vaknar. Det är väl för att man är så inställd på att det är sommarlov. Jaja idag händer det inte så mycket ska ner till körskolan. Hoppas på att kunna sola om det är bra väder:D Nu ska jag äta, Tjing!


i knew you would ask me

Heeejhej!
Nu kan jag ju bara säga att jag är helt jävla slutkörd efter denna dag, fy satan vad jobbig den har varit !
Det har varit saker mellan att plugga och vara på rabarber jakt (Y). 
Jaja nu när allting är klart. ska jag glida ner i sängen och sova som en jävla stock!
jag ska fan ta kort på mina ögon sen och lägga upp dom är helt rödsprängda :( inte roligt!
aja god natt, och så bjuder jag på lite bilder från idag :)
PUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSS
när vi till slut hittade rabarber så var dom gigantiska!

nuvarande position

jamen tjeeeeeeeeena!
Väntar lite galet mycket på mat just nu känner jag.. är så jävla hungrig.. fast kanske mest sugen på goooooooodissss. Det var för länge sedan jag åt det.
Idag har det varit varmt väder också, plus poäng till vädret!
jaja har slängt ihop en litet bild collage av mina senaste dagar.. går ju inte att blogga från mobilen så blir lite dålig uppdatering...
hare bra så länge !
.
 

P&L

helllååååå,
har lagt ihop lite bilder från p&l, blev som sagt inte så många och inga direkt fina ;) men va fan. ändå kul att se :)
Nu blir det ett avsnitt ncis.

jag vette fan

tjeeeeeeeeeeeeeeeennnnnaa!
solar lite hemma hos jenni, tog en liten paus bara var lite för varmt;)
annars så har vi inte gjort så mycket.. våra mobilen fick damp det stod att det var för varm för att den skulle vara på så fick lägga in dom i kylen?! haha.
nu ska vi ta lite vatten tjing!
 

Sol

 
Tjennare!
Glider in lite fint efter stt inte ha bloggar på mer än en vecka. Men vad fan gör det.. Det är sommarlov:D
Jaja ska lägga upp lite bilder senareifrån p&l, blev ju intjustjätte många eftersom mobilen dog hela jävla tiden. Men lite blev det i alla fall;)
Nu ska jag fortsätta att hjälpa pappa och mamma att sätta upp poolen (Y)
Heiipppaaaa

RSS 2.0